Solarno Navodnjavanje 2020-02-22T12:03:43+01:00
Loading...

Solarno Navodnjavanje Plantaže

Plantaže zahtevaju navodnjavanje.  Pogotovo u Vojvodini gde u letnjim periodima je suša pa se na taj način prinos mnogih kultura drastično smanjuje.

Kako bi se omogućili bolji prinosi na plantaži, potrebno je izgraditi sistem navodnjavanja.  Osnovni elementi svakog sistema su bunar, pumpa za izvlačenje vode, energija za pogon pumpe.

Solarna energija tu priskače u pomoć. Obnovljiva energija koja omogućava da se vaša pumpa pokrene a usput može da napaja i druge električne uredjaje na plantaži poput sistema obezbeđeja, računara, senzora i td ….

Ako se sistem sa solarnim napajanjem poveže putem interneta i aplikaicja, dobijate sistem gde možete u svakom momentu da kontrolišete količnu vode koju želite da upotrebie za navodnjavanje vašeg useva ili voćnjaka.

LORENTZ pumpe za Solarno Navodnjavanje

Kao osnovu za naše projekte koristimo opremu kompanije Lorentz, koja je dobitnik priznanja za vodeću kompaniju u proizvodnji vodenih pumpi.

Priznanje je dodeljeno Lorentzu na osnovu postizanja najboljih performansi i kvaliteta u ključnim oblastima razumevanja potražnje, negovanje brenda u segmentu pumpe za navodnjavanje.

Lorentz je dobio priznanje i od NGWAThe National Ground Water Association,  državne agencije za podzemne vode USA za kontinuirano usavršavanje proizvoda, efikasnost i jednostavnost korišćenja.

Lorentz je zahvaljujući svojim patentima i inovacijama, proizveo i postavio više od 100.000 pumpi u 154 državе. Modularni sistemi bez potrebe za održavanjem, u kombinaciji sa preko 100 različitih modela pumpi, osigurale su sve veću prisutnost Lorentz tehnologije i inženjerskih rešenja širom sveta.

Globalno razvijena mreža sa ovlaščenim predstavnicima – inženjerskim kompanijama za projektovanje, postavljanje, obuku i podršku uspešno funkcioniše u 137 država.